Română/English
office@ritech.ro
+40 (21) 340 97 49
Căutare de produse

Despre RITECH

 

RITECH este un grup de firme româno-israelian, cu activităţi desfaşurate atât în România cât şi în afara ei, fiind un important şi binecunoscut furnizor de soluţii complete de Încălzire, Ventilaţie şi Aer Condiţionat (Heating, Ventilation and Air Conditioning - HVAC).

Beneficiind de o susţinere rezultată dintr-o combinaţie unică între experienţă şi cunoştinţe, tehnologie şi oameni, avem puterea de a oferi soluţii HVAC de înaltă calitate şi complexitate.

 

Scurt istoric

 

Prima societate a grupului RITECH a fost înființată la Botoșani în 1997 având ca scop promovarea, distribuirea și instalarea de accesorii și echipamente de aer condiționat.

Fiind orientaţi în permanenţă către cerinţele clienţilor şi beneficiind de experienţa şi piaţa accesoriilor Twitoplast din ABS, alături de experienţa dobândită din execuţia proiectelor proprii, dezvoltarea unei linii de fabricaţie a accesoriilor din aluminiu a fost în egală măsură o provocare şi o necesitate, venite pe fondul dezvoltării imobiliare, când tot mai mulţi clienţi solicitau accesorii non-standard, customizabile ca şi dimensiuni, forme, configuraţie şi culoare.

Astfel, începând din 2006, printr-o dezvoltare concentrată pe acest obiectiv, astăzi dispunem de o hală de producţie, spaţii de depozitare adecvate, departamente specializate, prese, scule şi dispozitive performante pentru debitare şi asamblare, cabine de acoperire cu vopsea pulbere în câmp electrostatic, cuptor de polimerizare, etc.

Acum fabricăm și exportăm, promovăm și distribuim produse HVAC, calitatea acestora fiind conformă standardelor CE. Produsele fabricate de noi dețin Agrement Tehnic avizat de Consiliul Tehnic Permanent pentru Construcții. Totodată societatea este certificată ISO 9001:2008; ISO 14001:2005 și OHSAS 18001:2007.

Oferim soluții complete HVAC, elaborând proiectarea și executând sisteme complexe, mândrindu-ne cu realizarea la „cheie” a unor mari obiective din țară.

Oferta noastră este într-o permanentă extindere şi acoperă aproape toată gama de produse solicitată pe piaţă, marea majoritate fiind asigurate prin producţie proprie.

 

Obiective

 

În viitor, ne propunem să avem o prezență concretă geografic pe Piața Europeană, unde putem oferi consultanță și produse HVAC, atu-urile noastre fiind responsabilitatea, profesionalismul, posibilitatea ducerii la bun sfârșit a unor lucrări complexe și orientarea permanentă către cerințele clienților. Fideli principiului nostru fundamental, cel al flexibilității maxime, vom continua să ne implicăm total în rezolvarea integrală a fiecărui obiectiv, satisfacția clienților și calitatea superioară fiind țintele noastre principale.